Najmodernije boje u kojima ćete ove godine izgledati fantastično

Piše: Redakcija

AFP

Za početak, ažuriramo garderobu u glavne boje 2020., i drago nam je da će ona biti svijetla, barem zahvaljujući odjeći.

Dok smo razvrstavali zimsku garderobu, sastavljenu od dosadnih tonova crne, sive i bijele, pitali smo se koje će boje obilježiti 2020. godinu.

Zahvaljujući dizajnerima, početak nove decenije obećava da će biti u jarkim nijansama. Na modnim pistama vidjeli smo nevjerovatan broj spektakularnih kombinacija boja i jednobojnih stilova, od crvene i plave do lososa i smaragda. Uvjereni smo da će se cijela 2020., graditi na modnim eksperimentima, ne samo sa stilovima, već i sa nijansama.

Pastel ćemo pomiješati sa vibrirajućom paletom, a klasiku ćemo kombinovati sa neonom. Donosimo vam boje sa kojima ćete ove godine sigurno biti u trendu.

Šafran boja – najmodernija nijansa žute

Bogata nijansa žutog šafrana zimi će pomoći u borbi protiv nedostatka sunčeve svjetlosti. Džemper, kaput ili šal će biti dovoljni.

Koralna – najmodernija nijansa roze boje

Pastelne nijanse i dalje uspijevaju u ženskoj garderobi. Tako će 2020., preći na nježni koral, i to je sada relevantno. Dizajneri predlažu da se zamijeni barem jedan odjevni predmet u bež ili boji kafe, obojenim prelivom zalaska sunca.

Smaragdna boja – najmodernija nijansa zelene

Osvježavajuća smaragdna odlikuje se posebnom plemenitošću i inteligencijom. Da biste izgled učinili suzdržanijim, dodajte komade smeđe i tamnoplave boje. A kada kombinujete smaragd sa koralnom, dobijate opuštenu i razigranu odjeću.

Indigo – najmodernija nijansa plave boje

Indigo plava, predviđamo, postaviće glavni ton prema kojem će se svi prilagođavati za 2020. godinu. Nosite ovu nijansu i ne plašite se pogleda.

Svijetloplava – nježnija verzija plave boje

Plava je jedna od naših omiljenih boja. Ove godine oblačite se u nijanse vedrog neba od glave do pete i spremite se za plivanje ne samo na suncu, već i u komplimentima.

View this post on Instagram

Style 🖤 @jekacaaa via @doses_of_style

A post shared by Stylish Girls Worlwide (@fashion_bgig) on

Crvena – sve nijanse će biti moderne

Crvena boja dodaje najmanje 100 bodova samopouzdanju. U ovoj godini nosite crvenu odjeću za opušteno druženje sa prijateljima, u kancelariji i za sastanke, garantujemo da nećete pogriješiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti