Ni španska kraljica nije ostala ravnodušna na ove hlače

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Zbog svoje udobnosti, laskavog kroja i chic izgleda ove „paper bag“ hlače već nekoliko sezona imaju veliku popularnost kod brojnih zaljubljenica u modu.

Riječ je o hlačama povišenog struka koje se savršeno uklapaju odmah iznad trbuha i najčešće su ukrašene remenom koji im daje dodatnu dozu elegancije i urbanog izgleda, a nogavice su običnog ravnog ili šireg kroja, pa tako savršeno prikrivaju nedostatke i eventualni višak kilograma u predjelu trbuha i bedara.

Posljednjih sedmica brojne poznate dame ne mogu im odoljeti, a na listu slavnih obožavateljica ovih popularnih hlača, upisala se i španska kraljica Letizia odabravši ih u bež boji.

https://www.instagram.com/p/B9fJlYkBqoF/

Sudeći po izgledima slavnih dama, popularne hlače se vrlo lako kombiniraju, a najbolje izgledaju s jednobojnom majicom ili rolkom, dok ravni kroj nogavica omogućuje nošenje s raznim štiklama, tenisicama i gležnjačama, pa čak i visokim čizmama ukoliko je riječ o širim nogavicama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti