Odijela u jarkoj boji savršen su proljetni outfit

Piše: Redakcija

 

Neovisno o tome volite li odijela ili ne, u ormaru morate imati barem jedno. Ako ništa, neka se nađe za neku poslovnu priliku u kojoj je ono obavezno. Upečatljivo odijelo nosi poruku o vašem modnom stilu, ali i karakteru. Ovog proljeća odbacite dosadne tamne boje, te se ogrnite veselim bojama. U nastavku vas savjetujemo kako da ih nosite

Odijela u crnoj i sivoj boji stvar su prošlosti. High street brendovi su  ponudu uvrstili odijela u jarkim bojama. Monotone, neutralne boje tako su zamijenile vibrantne jarke i pastelne boje, među kojima se ističe ljubičasta kao hit boja proljetne sezone. Lagani proljetni materijali idealni su za tempo užurbane svakodnevice, a budući da u odijelu imate dva modna komada, vrlo lako ih možete kombinirati u nekim drugim prilikama, kao i s nekim drugim modnim komadima.

Kakvo odijelo odabrati?

Kada smo riješili dilemu u vezi s bojom, naučimo kako odijelo izabrati prema fizičkoj konstrukciji. Višim i vitkijim ženama savršeno pristaju odijela koja imaju trapez-hlače, dok se nižim ženama preporučuje mrkva-kroj koji će izdužiti nogu, ali neće naglasiti nedostatke.

Kad ih kombinirati s patikama?

Za ležerni ručak nosite odijelo u kombinaciji s bijelim T-shirtom kojeg krasi efektni print. Majice sa slikama i grafitima trenutno su vrlo popularne na modnoj sceni i savršeno se slažu s odijelima, ukoliko želite postići opušteniji, cool efekt, a kao šećer na kraju, zaokružite stajling bijelim patikama, koje, sigurni smo, već imate u svom ormaru. Patike i odijela spoj su s kojim ne možete pogriješiti, a ako ne vjerujete nama, bacite oko na Instagram profile vodećih trendseterice koje su opsjednute ovom modnom kombinacijom.

Uparite boje

Indigo odijela odlično će pristajati uz odjeću i modne dodatke u boji karamele ili čokolade, magenta i smaragdnozeleni komadi ostaviti upečatljiv utisak u kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom, dok će nešto hrabrije ljubiteljice mode svoja odijela iskombinirati s komadima u kontrastnim nijansama.

Oversized siluete

Sakoe krase oversized silueta te naglašena ramena, a kad je riječ o hlačama, izbora je pregršt – hlače koje se pružaju u trapez nose se uz salonke, dok one odrezane iznad gležnjeva u prvi plan stavljaju sandale i gležnjače. Iako dodatne intervencije u kroju, zbog upečatljive palete boja, uopće nisu bile potrebne, modni brendovi „Frankie Shop“ i „Maggie Marilyn“ ponudili su opcije odijela s bermudama, dok se u „Zarinoj“ ponudi nalaze i prsluci umjesto sakoa.

Pročitajte još