Torbice s likom kućnih ljubimaca

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-7MFr0DgKw/

Poznati modni high end brend STAUD nedavno je predstavio svoju novu kolekciju torbica koja se sastoji od dva modela – Shirley i Bisset, a koja kupcima omogućuje personaliziranu verziju modela s portretom kućnih ljubimaca.

View this post on Instagram

Flea 👛

A post shared by Sarah Staudinger (@staud) on

Osnivačica STAUD-a Sarah Staudinger o predstavljenim modelima ovih šarmantnih torbica.

– Koliko smo puta samo pogledali svog čupavog prijatelja i to je bilo dovoljno da izazove prijeko potreban osmijeh na našim licima?- kaže osnivačica STAUD-a Sarah Staudinger. Vođena upravo ovom idejom, Staudinger je kreirala dva modela torbi koje možete kupiti u bijeloj, smeđoj ili rozoj boji, a 10 posto prihoda od prodaje ovih preslatkih torbica rezerviran je za američku organizaciju ”Muddy Paws Rescue”, koja se bavi spašavanjem i udomljavanjem nezbrinutih životinja u New Yorku. Na svakoj torbici naručeni portret oslikan je ručno!

View this post on Instagram

New styles and colors now available for customization.

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti