Modni dodaci za svaku dob

Piše: Redakcija

Dobrog stila nema, ili je barem nepotpun bez odgovarajućih modnih detalja. Jer, jedan, odgovarajući detalj može značajno kombinaciju podići na viši nivo, ali isto tako i pokazati na kojem ste stepenu modnog znanja i ukusa.

Za žene starije od 50 godina naročito su praktični i poželjni. S njima će svaka žena dobiti notu mladolikosti. No, lako je pretjerati, stoga neka formula bude jednostavna i elegantna, s jednim ili najviše dva trendi modna dodatka. Ako je torba u bojama, tada ostatak kombinacije treba biti bazičan, jednostavniji.

1. Statement torbica

Velika, mala ili prepoznatljivog dizajna, torbica neka bude posebna, drugačija, jer kombinaciji daje dozu stilske energije. Neka bude jedinstvena, i ne opterećujte se ubjeđenjem kako mora biti iste boje kao i cipele, baš naprotiv.

2. Velike sunčane naočale

Zasijajte u stilu holivudske zvijezde sa sunčanim naočalama  velikih dimenzija. Sjajan su detalj za svaku dob, te daju dozu luksuzne elegancije. Sjajne su jer možete sakriti lice bez šminke, ali i tugu na licu.

3. Marama s uzorkom

Bilo da je riječ o maloj koja ide oko vrata, svilenom šalu ili velikoj trokutastoj koja prekriva ramena, marama je definitivno jedan od onih detalja koji je moderan u svakoj dobi. Lako se može kombinirati uz razne stilove.

4. Kaiš s velikom kopčom

Ne vole svi kaiš, i to je uredu. No, oni koji ga preferiraju znaju da je sjajan modni dodatak, naročito ako se nosi s hlačama visokog struka ili preko sakoa.

5. Upadljive naušnice

Nije važno da li volite zlato, srebro ili pak bižuteriju, bitno je samo da izaberete model koji odgovara vama.

Sve je moderno, od velikih visećih naušnica do klipsi koje su se vratile na velika vrata.

6. Više raznih ogrlica

Ogrlice su neizostavan modni dodatak u svakom modnom stilu. Moderne su tanke koje u nekoliko dijelova padaju do sredine prsa, gdje svaki dio ima posebnu dužinu i privjesak na sebi. Možete birati i kratke biserne ogrlice u više slojeva. Važno je samo da vam na vratu nije jedna ogrlica.

7. Veliki sat

Ukoliko nosite veliki sat s mnogo detalja, tada na sebi ne gomilajte nakit, jer će djelovati neukusno. Bez brige, jedan ovakav sat bit će sasvim dovoljan da upotpuni kombinaciju.

8. Lijepa ukosnica

Ukosnice nikada nisu bile popularnije, i neka vas ne brinu godine, i sa 50 plus sjajno će izgledati na dobro stiliziranoj frizuri. Ako ih baš volite, dajte sebi oduška, slobodno ih složite nekoliko jednu do druge, važno je samo da prate outfit.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti