Moda za velike i male

Piše: Redakcija

Trendovi usklađivanja odjeće s dječijom nisu nikakva novost, ali su vrlo efektni i posebno razbijaju monotoniju i privlače poglede na sve strane. Izgledat ćete jako simpatično ukoliko se obučete isto sa kćerkom ili sinom, a bonus efekt ćete dobiti ako se uskladite kao porodica. No, nemojte pretjerivati jer nije poenta da budete identični. Da bi ovaj eksperimetn prošao što bolje, slijedite naše instrukcije.

 

Držite se iste boje

Najlakši način da se elegantno uskladite s djetetom jeste da  majka i dijete nose iste boje garderobe.

 

Isti materijal

Vi i vaše dijete također možete nositi različite odjevne predmete, ali od istog materijala!

 

Jednobojno vas nikada neće iznevjeriti

Evo besprijekornog načina da se usaglasite sa svojim djetetom. Od glave do pete se obucite u jednu boju i vidjet ćete kako će vas teško raspoznavati na ulicama.

 

Nosite iste printove

Ovdje se opustite i pobjegnite od jednobojnih stvari te se odlučite za printove. Odabir osnovnih geometrijskih oblika poput pruga brz je početak, ali, ako se osjećate da vam je to dosadno, potražite umjetničke otiske i uzorke; ako vam je to previše, onda se odlučite za jednake kupaće kostime.

 

Paleta boja za cijelu porodicu

Odijevanje usklađeno s vašom porodicom ne mora se shvatiti doslovno. Svi ste slobodni nositi drugačiji izgled, sve dok se držite teme. Modni svijet je stvorio paletu boja, a na vama je samo da te nijanse uskladite sa svojim izgledom.

 

Pročitajte još