Najzanimljivije maskice za vaše mališane

Piše: Redakcija

U Engleskoj od 15. juna svi su na ulicama. Novi savjet vlade kaže da je nemedicinsko pokrivanje lica za one koji koriste javni prijevoz u Engleskoj obvezno radi smanjenja rizika od širenja Coronavirusa – a to uključuje djecu stariju od dvije godine. Samo vrlo mala djeca i oni s respiratornim problemima izuzeti su od novih pravila.

Novi savjet predstavlja problem mnogim roditeljima koji dobro znaju da tjeranje djeteta da nosi nešto što ne želi, u najmanju ruku je noćna mora. No, djeca će možda poželjeti nositi masku koja dolazi sa zabavnim dizajnom, a vani su brojne raznobojne navlake za lice. Iako je pronalaženje zaliha maski na mreži za odrasle jednostavno, pronalazak odgovarajuće veličine za mališane je složenije. Ali ne brinite, ako tražite dječju masku za višekratnu upotrebu, zaokružili smo neke od najboljih stvari koje možete kupiti na mreži upravo sada.

super-hero-mask

Pronađite je na Etsyju

animal-masks

yoda-mask

unicorn-mask

dino-mask

VistaPrint

anime-masks

Amazon

animal-cartoon

Not On The High Street

floral-graffiti

Just The Hype

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti