Zanosni ljetnji stajling: Ana Ivanović kao modna inspiracija

Piše: Redakcija

Bivša teniserka Ana Ivanović, na svom Instagram nalogu podijelila je s fanovima interesantne modne inspiracije. Prvi stajling koji je za manje od 24 sata dobio više od 40.000 lajkova kombinacija je elegancije i sportskog stila. Lijepa Ana kombinovala je crni bodi s mašnama s bijelom lepršavom suknjicom koja je podsjetila na onaj model koji je svojevremeno nosila na teniskim mečevima.

Pravi užitak pružila je korpa-torba koja je ovom stajlingu dala posebno interesantnu notu. Ovakve torve ovog ljeta apsolutni su must have, te ukoliko vam se dopadaju, slobodno ih možete kombinovati uz sportski kežual stil.

Drugi stajling, koji je pokazala na društvenim mrežama, sličan je prvom i također je naišao na ogromno oduševljenje, budući da je Ana ovdje pokazala čistu eleganciju. Crno-bijela suknja u kombinaciji sa elegantnom crnom bluzom na bretele odličan je spoj u kom vam može biti izuzetno prijatno, a da pritom i izgledate zanosno.

U nastavku možete pogledati ljetne stajlinge bivše teniserke, a možda vam neki od njih posluži kao inspiracija šta obući danas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti