Crno-bijela moda: Jennifer Lopez, Irina Shayk, Cher, Dua Lipa razbijaju zimsko sivilo

Piše: Preuzeti tekst

Iako su posljednjih mjeseci usljed pandemije Corona virusa brojne žene prigrlile udobne komade u znaku trenirki i tajica, dame iz svijeta slavnih ne odustaju tako lako od upečatljivih izdanja. Za modnu borbu sa zimskim sivilom, ako njih upitate, ove su godine najbolji lijek crno-bijele kombinacije.

Kao što se uvijek trude ići u korak s aktualnim trendovima viđenim na modnim pistama, dame iz svijeta slavnih na isti se način trude same ih stvoriti. Iako se u jeku globalne pandemije rjeđe viđaju u javnosti, svojim modnim odabirima i ove godine privlače posebnu pažnju javnosti, a to im posljednjih dana polazi za rukom eksperimentiranjem crno-bijelim komadima.

Sezonu nošenja crno-bijelih komada u svijetu slavnih dama otvorila je muzička diva Cher prošetavši se ulicama Londona u izdanju kojim je dominirala beretka te jakna avangardnog dizajna. Zahvaljujući njemu zaradila je i poređenje Disneyjevim likom Cruellom De Vil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BACKGRID UK (@backgriduk)

Eksperimentiranju crno-bijelim komadima ovih dana nije odoljela ni 34-godišnja ruska ljepotica Irina Shayk. Kao nezaobilazna pojava na njujorškim ulicama, protekle sedmice prošetala se u crno-bijeloj kombinaciji u duhu 90-ih. Ovim izdanjem dokazala je kako i sama nije imuna na čari prošivenih kaputa koji ove sezone slove za veliki modni hit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Irina Shayk (@irinashaykdaily__)

Muzičkoj divi i ruskoj manekenki u crno-bijelim modnim eksperimentima pridružile su se dame poput Jennifer Lopez i pop zvijezde albanskih korijena Due Lipe. I dok su se Cher i Irina odlučile suptilnije poigrati crno-bijelom modom, JLo i Dua Lipa odlučile su otići korak dalje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @JLo Fan ✨BellaJLO✨ (@bellajlo)

Prilikom posjete dermatološkoj klinici na Beverly Hillsu, 51-godišnja pjevačica i glumica svu je pažnju osigurala pojavom u dugoj tačkastoj haljini koju je nosila s bucket modelom kape pepita uzorka, Diorovom izvezenom torbom Book Tote i crnim čizmama s platformom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Na drugom kraju SAD-a, njezina muzička kolegica Dua Lipa ulicama New Yorka prošetala se u crno-bijelom kompletu stvorenom od tajica i trendovske, pufaste jakne, kojim je dominirao retro cvjetni uzorak.

Izvor: Tportal

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti