Influencerica Sunčica Šanjević predlaže modne kombinacije za novogodišnju noć

Piše: L. B.

Sunčicu Šanjević pratimo na Instagramu i ne možemo ne primijetiti njene kombinacije, koje zaista ostavljaju bez daha. Potvrđuju to reakcije njenih 35.000 pratitelja. Ova fashion, beauty, lifestyle blogerica specijalno za „Azru“ predlaže svoje modne kombinacije za novogodišnju noć, za dnevni look i street style

Karirano i kožno


Street style outfit za hladne dane. Karirano je ponovo u modi, a ja kao ljubitelj kompleta izabrala sam sako i suknju istog dezena i kožnu košulju preko. Sve kožno je u modi ove zime tako da nećete pogriješiti ako izabrete bilo koji kožni odjevni predmet.

Čipka


Malo svečaniji i drugačiji street style look. Ako ste krenuli na novogodišnji ručak ili druženje, predlažem čipkastu dugu „Zara“ haljinu i kožne čizme. Šešir, osim što će vas čuvati od zime, lijepo će izgledati na slikama.

Bijela dominacija


Dnevni look za hladne dane. Pogodan za posao, i opuštenije varijante. Biram debeli džemper uparen sa suknjom iste boje i vunenim kaputom. Udobno i slatko. Rolke su se ponovo vratile u modu na moju veliku radost.

Neizostavne šljokice


Za proslavu Nove godine, bez obzira na to da li ćete biti u društvu ili kod kuće, birajte jednostavne haljinice sa šljokicama, jer je ovo doba godine stvoreno za šljokice. Dajte mašti na volju i osjećajte se posebno praznično u veselim bojama. Sretna vam 2021. godina!



Ukoliko želite iskopirati Sunčicin stil, donosimo vam fotografije s posebnim komadima odjeće koje je Sunčica uvrstila u svoje lookove.

Tekst preuzet iz novog broja magazina “Azra”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti