Zavirite na modne revije: Torbe koje ćemo nositi 2021. godine

Piše: E.Dž.

Modni dizajneri za ovu sezonu su bili jako kreativni, za proljeće 2021. godine su spremili mnoštvo različitih modela i oblika, da će svako moći pronaći svoje favorite.

Materijali, oblici i večinine su različite – ove godine sve je cool. Možda da zavirite u svoje ormare i pronađete nešto slično ili čak od svoje mame ili bake, jer stilovi 80 – tih i 90 – tih se vraćaju u modu.

Kao što su nekad bake svoje omiljene modne dodatke nosile u ruci, a materijali bili od pletiva, tako ćemo i ove godine nositi dizanjerske aaccessoare.

 

Modeli najpoznatijih modnih brendova cjenovno nisu dostupni svima, ali s obzirom da će poslužiti kao inspiracija pristupačnijim modnim markama, na proljeće 2021. godine ćemo imati bezbroj varijacija ovih torbi kod highstreet brendova.

Kako su zamislili svjetski modni dizajneri pogledajte u nastavku.

Valentino

Maksi, mini, preko ramena, pismo torbe, ruksaci, cekeri – sve dolazi u obzir narednog proljeća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Dolce & Gabbana

Slična situacija je i kod brenda Dolce & Gabbana, koji su u svojoj kolekciji predstavili modele svih oblika i dezena. Od glomaznih i prepoznatljivih D&G torbi, do mini pismo torbica sa zlatnim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Fendi

Brend Fendi kao asocijacija za raskoš i bogatstvo, pokazao je kako u njegovoj režiji i “stolnjak” preko torbe može izgledati luksuzno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fendi (@fendi)

Max Mara

Žena Max Mara je žena sa stilom i stavom, otmjena, graciozna i sa jasnom vizijom. Takve su i torbe ovog brenda za proljeće 2021. godine. Moćne, upečatljive, i prepoznatljive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Mara (@maxmara)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti