JLo opet oduševila modnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Superbowl, finale nacionalnog prvenstva američkog fudbala koje se održalo u Tampi na Floridi pratile su i brojne  zvijezde, među kojima je i mega popularna JLo koja je oduševila  modnom kombinacijom.

Može se reći i da je sve bliža statusu legende showbiza, a jučer je na sportski događaj došla sa zaručnikom Aleksom Rodriguezom, zvijezdom američkog bejzbola.

Pjevačica se pojavila u veoma zanimljivom modnom izdanju, kaputu u njenom omiljenom pepito dezenu, čuvenoj Birkin torbi, njen najdraži model, a JLo je pravo iznenađenje priredila onim što je nosila ispod kaputa. U skladu sa prilikom obukla je sportski komplet- top i uske pantalone. Ona se u ovim odjevnim komadima najčešće pojavljivala posljednjih godinu dana. A za Superbowl je napravila pravi miks naizgled neskladnih odjevnih predmeta. Tome treba dodati i da je sportske komade iskombinovala sa cipelama sa nevjerovatno visokom petom.

Zvijezda američkog fudbala Aleks Rodriguez je podijelio i zanimljiv video na Instagramu, gdje je pitao svoje pratitelje kakve prognoze imaju za noć finala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Priredila: E.Dž.

Pročitajte još