Tvid se vratio na velika vrata

Piše: L. B.

Modne kombinacije dolaze i odlaze, bilo da je riječ o ogromnim cipelama na platformu, suknjama koje se nose s visokim čizmama ili kreacijama s duplim denimom. Zapravo je potrebno samo nekoliko godina da bi ono što se činilo kao dobar modni odabir u datom trenutku, sada već bilo zastarjelo. Pogledajte samo svoje fotografije na društvenim mrežama i kombinacije u kojima ste se slikali i sve će vam biti jasno.

Ipak, neke stvari nikada ne izlaze iz mode. Naprimjer, mala crna haljina Audrey Hepburn, koja izgleda elegantno sada kao i šezdesetih. Isto se može reći i za modne kombinacije od tvida.

Tvid je vunena tkanina od platnenih vezova od koje se pretežno pravi gornja odjeća.

Danas postoje brojni uzorci za tkanje tvida, od kojih su najpoznatiji: riblja kost, dijamanti, strelice i križevi, koji u kombinaciji s ravnim crtama i brojnim tonovima i nijansama daju širok broj šarolikih tkanina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti