Odjeća koju će obožavati sve trudnice

Piše: L. B.

Trudni ste, neko vrijeme ste nosili odjeću koja vam je pristajala i ranije, ali kako stomak raste sve su veće šanse da ćete morati obnoviti svoj garderober. No, osmisliti trudnički stil, ali i ostati vjeran svom istinskom koji ste imali prije trudnoće nije mala stvar.

Mi vam donosimo nekoliko prijedloga za odjeću u kojoj ćete se, vjerujemo osjećati udobno, a pritom i izgledati besprijekorno. Naime, haljine su jedan od onih komada koji će vam najduže služiti i zbog toga u njih vrijedi i pametno uložiti.

Vjerovatno će vas zanimati kakva će odjeća za trudnice biti trendovska u porodiljskoj modi 2021. godine. Kad je riječ o rasponu boja u porodiljskoj modi 2021. godine, u trendu su bijele i pastelne boje, kao i svjetlije i zasićenije boje i njihova kombinacija. Sve ovisi o vašim željama i raspoloženju.

Jedan od glavnih uzoraka je traka, uglavnom okomita. Izvući će siluetu i vitak lik. Mali cvjetni ukrasi: cvijeće, lišće, pupoljci i cvatovi u modi su za trudničke haljine 2021. godine.

 

Slavne dame u trudničkim kombinacijama

Beyonce

Angelina Jolie

Jennifer Lopez

Katy Perry

Meghan Markle

Tekst prenesen iz aktuelnog printanog izdanja magazina “Azra”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti