Hailey Bieber voli stil 90-ih

Piše: L. B.

Hailey Rhode Baldwin (Hailey Bieber) uvijek se ozbiljno bavila poslovima koji su u vezi s modom, a posebno su sve oči uprte u nju otkako je prošle sezone prošetala pistom i nosila modele Tommyja Hilfigera, Jeremyja Scotta, Eliea Saaba i Moschina. Ne samo raskošnim haljinama na crvenim tepisima, nego i savršenim stilom koji pokazuje izvan službe dok se druži s najboljim prijateljicama Gigi Hadid i Kendall Jenner, uvijek je u centru pažnje.

– Najviše volim stil 90-ih. Ne mogu prestati gledati fotografije iz tog perioda. Stil tog doba me mnogo inspirira, ali i stil cura poput Rosie Huntington-Whiteley i Rihanne, koju pratim otkad sam bila tinejdžerica – kazala je jednom prilikom.

Hailey Bieber (23) potječe iz slavne glumačke porodice Baldwin, ali pod budno oko javnosti došla je i nakon što se udala za pjevača Justina Biebera.

 

 

Porede je s princezom Dianom

Neke od fotografija koje su upratili dežurni fanovi, govore nam da Hailey inspiraciju pronalazi i u besprijekornom stilu princeze Diane.

Tekst prenesen iz aktuelnog printanog izdanja magazina “Azra”

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti