Pidžama ili odijelo? Svejedno je, kad izgleda ultramoderno!

Piše: L. B.

Ako ste se pojavljivali na radnim Zoom sastancima u pidžami i osjećali se nekako čudno zbog toga, dizajneri imaju rješenje za sve vas: komad odjeće koji izgleda poput klasične pidžame, ali osjećate se kao da nosite odijelo. Inače, sam naziv mu je „pidžama odijelo“, a zaista izgleda fenomenalno zajedno s krojem i dugmićima na prednjoj strani.

“Pidžama odijela” mogu se kombinirati i s papučama, patikama, ali i s elegantnim štiklama, u zavisnosti od prilike za koju se nose.

Osim laganijih i prozračnijih materijala, pidžama odijela u naš život unose raznolikost boja i uzoraka. Sve od svestranih neutralnih tonova do razigranih cvjetnih motiva, od jarkih boja do omiljenih prugica pidžama odijelu donosi hiljadu različitih lica koja se lako iz ležernog dnevnog transformiraju u sređeni poslovni i chic večernji look.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti