Ovaj efektan dodatak ponovo je jedan od najtraženijih u svijetu mode

Piše: Redakcija

U ljetnim mjesecima 90-ih godina, narukvice istaknute na gležnjevima postale su obavezan modni dodatak, a u vremenima kada modnom industrijom drmaju trendovi, čijoj smo velikoj popularnosti svjedočili upravo u ovoj eri, nimalo ne čudi da ponovno uživaju svojih pet minuta slave.

Da je uistinu riječ o još jednom velikom povratničkom trendu na modnoj sceni u aktualnoj sezoni, uz stajlinge modnih ovsinica s Instagrama i dama iz svijeta slavnih, dovoljno govore podaci modne tražilice Lyst.

Od mjeseca maja pretrage za narukvicama prilagođenim gležnjevima povećale su se za 23 posto. Uz srebrne i zlatne verzije, modne ovisnice širom svijeta sada ne kriju naklonost inačicama ukrašenim školjkama, biserima i perlama, a cjelokupno gledajući, potraga za njima porasla je za 43 posto.

U vremenima kada modnom scenom vladaju hit komadi iz 90-ih poput obuće četvrtastog potplata, verzija s platforma petom i mamine traperice, narukvice istaknute na gležnjevima predstavljaju jednostavan način za dodavanje dodatnoga sjaja osmišljenom stajlingu u vrućim, ljetnim mjesecima.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

 

Pročitajte još