Gradski chic Olivije Palermo tokom tropskog talasa

Piše: Redakcija

Ona je jedna od prvih influenserica i djevojka za koju se priča da je bila inspiracija za lik Blair Waldorf u Gossip Girl. Ipak, Olivia Palermo je ovih dana najviše zauzeta oko lansiranja sopstvene make up linije – i njen skorašnji stajling koji su paparazzi usnimili na ulicama New Yorka daje nedvosmisleni #girlbossvibe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Olivia je primijećena dok je išla po kafu, obučena u maksi crni haljinu od puplin pamuka i bogato vezene papuče. Preko ruke je nonšalantno bila prebačena Giambattista Valli pletena torba sa kožnim ručkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OK! PAKISTAN (@okpakistan)

Iako bijela važi za ljetnu boju i tokom vrelih dana viđamo je mnogo češće, crna je itekako prisutna, pogotovo u večernjim varijantama.

Međutim, all blackdnevna varijanta ljeti zaista nije toliko uobičajena, što Olivia dobro zna. Iz tog razloga je bilo utoliko lakše postići street style efekat, koji je kao vodeća modna vijest obišao planetu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OLIVIA PALERMO LOOKBOOK (@oliviapalermofashn)

Najveća tajna ovog super efektnog stajlinga krije se ipak u formi. Maksi haljina A kroja sa naglaskom na širi donji dio modela. Izgled zaokružuju briljantni aksesoari, pletena korpa tašna sa crnim kožnim ručkama u potpunosti je poentirala kompletan stajling, a na ovaj aksesoar sjajno se nadovezuju ravne crne papuče sa zlatnim detaljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo Web (@oliviapalermoweb)

Rušeći anahrono modno pravilo da crna nije ljetnja boja, Olivia je uspjela da postigne savršenu mjeru dnevne elegancije za vrelu sezonu.

Izvor: Noizz

(M. K.)

Pročitajte još