Veliki povratak trendova 80-ih, dva komada su apsolutni hit

Piše: Redakcija

Tokom 80-ih godina dominirali su upečatljivi odjevni komadi. Tih dana važilo je pravilo što veće i upečatljivije, to bolje. Poenta je bila istaći se. Iako su 80-te donijele neke komade koji nimalo ne laskaju figuri i odraz su lošeg stila, ova dva komada se ipak izdvajaju iz te mase.

Majice i haljine sa naramenicama, kao i biciklistički šorc su i ove godine u trendu. Ova dva komada ističu ženske obline u prvi plan.

Ukoliko imate šire kukove, obožavat ćete komade sa naramenicama, jer zahvaljujući njima, struk djeluje vitkije, a cijela figura skladnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarzyna Kijowska (@katekijo)

Biciklistički šorc u jarkim bojama odnosi pobjedu u odnosu na onaj u crnoj boji. Slobodno eksperimentišite sa bojama, ohrabruju modni stručnjaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarzyna Kijowska (@katekijo)

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti