Fenomenalna kombinacija u kojoj je Melanija Trump oduševila

Piše: Redakcija

 

Otkako se u januaru iselila iz Bijele kuće, Melanija Trump nestala je s mete paparaca, a i iz vidokruga ostalog svijeta. Međutim, magazin “People” ušao joj je u trag.

Bivša prva dama i njen sin Barron provode ljeto u New Yorku. Kao uvijek, u besprijekornom stajlingu u kojem oduševljava. Bež sako, bijela majica, i farmerke iste boje na njoj divno stoji i odiše elegancijom.

Svakim izdanjem uspijeva privući posebnu pažnju javnosti.


Razlog je praktičan – Donald Trump ima neka posla na Menhetnu, pa za to vrijeme porodica boravi između Tramp kule, nebodera sa 58 spratova u Petoj aveniji, i rezidencije u Bedminsteru, New Yerseju, gdje posjeduju terene za golf.

Za razliku od Donaldove prve žene Ivane, Melanija svog supruga ne prati baš u stopu. Često putuje sama po Americi, čak i po inostranstvu, bez velike medijske pompe koju nije voljela ni dok je Tramp bio na čelu države.

Kako kažu upućeni, njemu to sasvim odgovara dokle god je ona sretna i zadovoljna. Tako se i po New Yorku ovih dana šeta bez njega.

Izvor:still

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti