Sharon Stone je živi dokaz da žena nikad nije toliko stara za farmerke

Piše: Redakcija

Američka glumica Sharon Stone jedna je od najvećih holivudskih cool žena u svakom smislu , uključujući i modnom. Sharon je to još jednom dokazala odjevnom kombinacijom, gdje je snimljena na ulicama Los Angelesa.

Farmerke ležernog kroja ukrašene lancem kombinirala je s bijelom košuljom, vrlo tankim puloverom i sakoom u nježnoj nijansi ružičaste. Kombinaciji je dodala i patike u bijeloj boji, te je odabrala elegantnu satensku ružičastu torbicu s velikom kristalnom kopčom.

Pokazala je kako se lako mogu spajati odjevni komadi različitih stilova, a rezultat je fenomenalna kombinacija.

Glumica se ne zamara trendovima i nametnutim modnim pravilima, to je jasno s obzirom na njene outfite među kojima su i razni, uslovno rečeno, mladalački krojevi farmerica.

 

Inače, puno se polemiše o tome kakve su farmerke primjerene za određene gofine, pa je tako i nedavno Sofia Vergara bila meta kritičara nošenja pocijepanih farmerica, te su pojedinci zaključili kako je prestara za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara 💌 (@don.tbecreepy)


Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene generalno ne bi trebalo da nose farmerke nakon 50. godine života, nezavisno od toga kakav je model u pitanju.

Međutim, skoro svi ćemo se složiti kako je to besmisleno jer su farmerke jedan od najsvestranijih odjevnih komada u ženskom ormaru i možemo ih nositi bez obzira na godine. Najbolji dokaz je upravo 63-godišnja Sharon.

Izvor:still.rs

(Dž.S.)

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti