Košulja kratkih rukava ženama je najomraženiji komad muške odjeće. Evo šta se još našlo na listi!

Piše: Redakcija

U medijskom prostoru nerijetko naletimo na članke koji nam otkrivaju šta to muškarci ne preferiraju na ženama, no red je da okrenemo lopticu. Tako ćemo se ovoga puta pozabaviti pitanjem koji su to prema ženama najgori odjevni komadi koji se mogu naći u muškom ormaru.

Na ovo nas je potaknuo meme koji posljednjih dana kruži društvenim mrežama, a u kojem je prozivku doživjela košulja kratkih rukava. Mnoge žene su se složile s autoricom izjave koja je potvrdila kako “ne postoji dobra muška košulja kratkih rukava”, a evo koji su se to još odjevni komadi našli na listi najomraženijih.

Preuske hlače

Skinny jeans za mnoge je dame omiljeni model traperica, no upravo su uski modeli ono što ne žele vidjeti na muškarcima. Isto vrijedi i za slučaj klasičnih poslovnih hlača.

Cargo kratke hlače

Na spomen ove kategorije odmah smo zamislile megapularne cargo hlače kariranog uzorka. Megapopularne samo u muškom svijetu. Ženama se od njih diže kosa na glavi!

Majice s dubokim dekolteom

Možda i mogu poslužiti kao potkošulje, ali majice s dubokim V izrezom često izgledaju suviše napadno.

Čarape i papuče

Ova je modna kombinacija od koje se brojnim damama diže kosa na glavi. Kada smo već na temi papuča, na listi najomraženijih ovo su mjesto odnijele japanke.

Previše nakita

Manje je u ovom slučaju više. Slažemo se kako dodaci poput sata i ogrlice mogu podići outfit osobe na višu razinu, no pri odabiru dodataka ipak treba biti umjeren.

Kačketi

Kad smo kod modnih dodataka, kačketi su zaslužili posebno spominjanje. Nemamo ništa protiv njihovog nošenja kada je riječ o sportskim događanjima ili opuštenom druženju s prijateljima. Ipak, veliko NE je nositi ovaj model kape u svečanim i poslovnim prilikama.

Dotrajalo donje rublje

Uh, to sigurno nije prizor koji želimo vidjeti. Ujedno, on nam govori o higijenskim navikama osobe koje ga nosi. Nošenje dotrajalog i potrganog donjeg rublja praksa je koju valja izbjegavati.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

 

Pročitajte još