Želite osvježiti svoj ormar nakon povratka na posao? U ove modne komade se isplati investirati

Piše: Redakcija

Godišnji odmor je na izmaku, a kupanju i sunčanju je nažalost došao kraj? Znamo da je teško vratiti se u stvarnost i prihvatiti se ponovo poslovnih i školskih obaveza, no gledajte to s vedrije strane, barem imate izgovor za obnoviti garderobu.

Jesen samo što nije zakucala na vrata, stoga je idealno vrijeme da svoj ormar začinite s nekoliko klasičnih, ali i trendovskih komada. Jesenske kolekcije već su naveliko počele pristizati u trgovine, a izdvojili smo pet elegantnih i chic stajlinga, idealnih za promjenljive jesenske dane koji su pred nama. Svaki od stajlinga sastoji se od odličnih modnih komada u koje se isplati investirati novac, jer ćete ih moći nositi dugi niz godina.

 

Bijela košulja + crne hlače + donji veš u boji kože

S ovim bezvremenskim spojem sigurno nećete pogriješiti. Klasična bijela košulja dužeg, ležernijeg kroja komad je koji nikad nije i nikad neće izaći iz mode, a trendseterice je vole i zato što se vrlo jednostavno kombinira s drugim odjevnim komadima. Isto vrijedi i za crne hlače koje možete uskladiti na sto i jedan način, a ukoliko tražite stajling za povratak u kancelariju, ova modna kombinacija je idealan izbor.


Nova torba i planer potpuno su logični dodaci za novu poslovnu godinu, a cijeli look možete začiniti tek s malo nakita i šminke. Pametna investicija je i donje rublje u boji kože koje će omogućiti da bezbrižno nosite svu svijetlu odjeću.

 

Cool sako + traperice + crne gležnjače

Malo je žena koje ne vole nositi sakoe. To je prvenstveno zato što sako svakom stajlingu pruža dozu elegancije. Iako će modni stručnjaci savjetovati da u ormaru imamo crni sako, to ne znači da ne bi trebali obratiti pažnju na sve te divne sakoe u jarkim bojama i s cool printevima.

Sako možete uskladiti s običnim bijelim topom i farmerkama, kao što smo to mi učinili. Ove jeseni u modi će biti tamni traper, a nastavit će se i popularnost farmerki sa širokim nogavicama. Također, ako već ne posjedujete crne gležnjače, sada je krajnje vrijeme da to promijenite jer ćete se ugodno iznenaditi kada shvatite koliko ćete ih često i rado nositi.

 

Mini suknja i jakna od tvida + bijeli t-shirt + nude cipele

Iako su donedavno modnom scenom dominirale midi suknje, ove će se jeseni to promijeniti. Modni stručnjaci nagovještaju vladavinu minica pa predlažemo da već sada investirate u mini suknju poput ove od tvida, a uskladiti je možete jednako omiljenom jaknicom od tvida koju je popularizirala Coco Chanel te vječnom bijelom majicom kratkih rukava.


Ovaj je stajing odličan za sve prigode, od kancelarije, preko fakultetskih klupa, pa do gradske špice, a posebno će chic izgledati ako ga začinite šarenom maramom, cool sunčanim naočalama i baletankama. Predlažemo da odaberete nude baletanke koje će pristajati uz baš sve što obučete.

 

Midi haljina + crne salonke + velika torba

Na prvi spomen jeseni prvo na šta pomislimo su loši vremenski uslovi i promjena garderobe. Ukoliko ste već reorganizirali svoj ormar i shvatili da nedostaje odjeće koju možete nositi na posao, predlažemo da investirate u jednu ovakvu razigranu košulju-haljinu midi kroja, koju ćete moći nositi godinama i u raznim prilikama, od ležernih do elegantnih.

Midi haljine zaista su bezvremenske i idealne za razne prigode, a najbolje izgledaju u kombinaciji s visokim potpeticama koje dodatno izdužuju noge.

 

Odijelo + bijele tene + kožni kaiš

Baš kao i sako, odijelo se s godinama „izborilo“ sa stereotipom da ga mogu nositi samo muškarci. Danas je možda čak i omiljenije među ženama koje ga nose na posao, ali i za brojne druge svakodnevne i svečane prilike. Predlažemo da u svoj ormar ove jeseni pospremite jedno ovakvo neutralno odijelo koje nudi pregršt opcija za stiliziranje.

Možete ga uskladiti sa salonkama ili tenama, što je svakako više cool. Naš prijedlog su vječne bijele tene koje desetljećima ne silaze s trona kada je u pitanju udobna obuća. Sako u struku možeš začiniti kožnim kaišom, a cijeli stajling oplemeniti decentnim naušnicama, satom, sunčanim naočalama i neizostavnom torbicom.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

 

Pročitajte još