Kraljica Rania kao modna inspiracija: Outfit koji je oduševio žene

Piše: Redakcija

Kraljicu Raniju krasi mladoliki izgled, vitka figura, a pored toga ima i savršen osjećaj za modu. Zbog svega navedenog, ne čudi što je uzor mnogim ženama širom svijeta.

Supruga jordanskog kralja Abdullaha II jedna je od najbolje odjevenih žena planete, a to je još jednom potvrdila ovom  kombinacijom. Naizgled jednostavno, ali uz detalje koji prave ogromnu razliku!

Prije dvije sedmice imala je jedno od rijetkih javnih pojavljivanja kada je ponovo potvrdila svoj status jedne od najbolje odjevenih plemkinja svijeta, a povod je bilo pokretanje aplikacije Wajeez koja nudi knjige iz cijelog svijeta na arapskom jeziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)


Rania od Jordana izgledala je jednostavno očaravajuće ― opredijelila se za poslovni izgled, i to za outfit koji je sve samo ne dosadan!

Na sebi je imala kratku bijelu košulju sa efektnom kragnom koju je kombinirala s midi suknjom koju krase asimetrične pruge  a potpisuje je modna kuća Alaia, čije modele ona rado i često nosi. Odjevnu kombinaciju začinila je s crnim lakovanim salonkama.

Izvor:glossy

(Dž.S.)

 

Pročitajte još