Potpuna transformacija Irine Shayk

Piše: Redakcija

Ruska manekenka Irina Shayk  jedna je od najljepših i najatraktivnijih žena na svijetu. Redovno dokazuje svoju titulu ikone stila pojavljujući se svakodnevno u efektnim odjevnim kombinacijama.

Ne plaši se eksperimentisanja, stoga nije iznenađujuće što modni svijet pomno prati svako njeno pojavljivanje.

Naime, sada se pojavila u izdanju na koje je baš i nismo navikli vidjeti. New Yorkom je prošetala u velikom stilu – i velikom transformacijom.

Irina je odlučila je da za Bvlgari žurku potpuno promijeni frizuru i pokaže kako izgleda s dosta kraćom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ایرینا/Irina (@irinashayk_fan3)


Stigla je sa supertrendi ležernim bobom sa šiškama, ali nije najjasnije da li se ošišala ili u je u pitanju perika. Imala je atraktivan stajling, uklopljen od predimenzioniranih sivih pantalona i jarkonarandžastog bodi-topa koji ističe dekolte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk USA (@irinashaykus)


No, mnogima se nije dopala njena nova frizura.

“Šta je ovo, neka vrati dugu kosu”, “Irina je prelijepa, ali bolje joj stoji duga kosa”, “Nadam se da je ovo samo perika”, “Meni je prelijepa kakva god da joj je frizura”, neki su od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @irina_whith_vito_again


Izvor:still.rs

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti