Lejla Filipović u kombinaciji kojoj je teško naći manu

Piše: Redakcija

Lejla Filipović još je jednom uspjela oduševiti svoje pratitelje na društvenim mrežama modnom kombinacijom kao stvorenom za početak jeseni.

– Vrlo otmjeno – jedan je od komentara na Lejlin odabir u kojem je jednu od glavnih uloga odigrao baloner u tamnoj boji uz koji je sparila kapetansku kapicu.

Ispod balonera je obukla majicu dugih rukava s uzorkom koji vole Francuskinje, a koje prema mišljenju mnogih spadaju u žene s najviše ukusa za modu na svijetu. Radi se o prugicama koje se već dugo nose tokom cijele godine, a ne samo u ljetnim mjesecima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Svijetle traperice s poderotinom na koljenu bile su savršen nastavak kombinacije koju je lijepa Lejla dopunila detaljima u smeđoj boji. Osim torbe, u smeđoj boji su i kaubojske čizme, koje će i ove jeseni dominirati modnim kombinacijama, posebno u bež u smeđim nijasama.

U svakom slučaju, ova kombinacija sastavljena od omiljenih jesenskih komada s razlogom je oduševila Lejline pratitelje. Zar ne?

Izvor: Zadovoljna.hr

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti