Najzabavnija modna revija sezone: Balenciaga ft. The Simpsons

Piše: Redakcija

Nakon što je za couture kolekciju oživio nekadašnji atelier Cristobala Balenciage i održao reviju sa živim modelima u apsolutnoj tišini, za proljeće/ljeto 2022. Demna Gvasalia pozvao je ljubitelje mode, saradnike i poznate na crveni tepih, a veliko finale bila je modna revija koju su nosili – Simpsoni.

Zvanice su pozirale pred fotografima na crvenom tepihu prije ulaska u dvoranu, a njihov dolazak i poziranje bio je prikazivan na ekranu unutra, brišući tako razlike između publike i modela.

Naomi Campbell

Savršen zaključak ovog događaja bilo je prikazivanje posebne epizode Simpsona u kojoj Demna Gvasalia daje svoj društveni komentar o demokratičnosti mode i kome je ona namijenjena – svakako je pogledajte u nastavku:

Izvor: elle.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti