Severinina kombinacija koja savršeno ističe vrline, a krije mane

Piše: Redakcija

Gošća na promociji knjige Dimitrija Popovića održanoj u kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu bila je i Severina koja se i fotografirala s akademskim slikarom s kojim je i sama sarađivala.

Za promociju u KB-u Dubrava Severina se, kao i uvijek, lijepo dotjerala, a za ovu priliku pjevačica je privlačila pažnju u ljubičastom kompletu sastavljenom od suknje olovka kroja i kratke bomber jakne. Suknja koja seže do sredine listova ima raspor s lijeve strane čija se visina regulira patentnim zatvaračem. Zbog toga ovaj model duže suknje ima efekt minice, a s obzirom na to da se visina raspora može podesiti, lako bi osvojio i žene koje ne vole pokazivati noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Jakna koja seže do struka dodatno je istaknula vitku figuru pjevačice, a upečatljive su i štikle u kombinaciji zelene i ljubičaste koje se vežu oko gležnja. Stajling s kojim je još jednom pokazala koliko dobro nosi na prvu možda i nespojive boje, Severina je zaokružila s torbicom Nile Bracelet modne kuće Chloe u zelenoj boji, a riječ je o modelu torbice koji je zbog svoje ogromne popularnosti brzo stekao kultni status.

Izvor: Zadovoljna.hr

(Z. T.)

Pročitajte još