Kako izgleda kada Meghan Markle kopira Dianu: Javnost je zbog toga osuđuje, dok to nije slučaj s Kate Middleton

Piše: Redakcija

Kate Middleton je nedavno na premijeru novog filma o James Bondu, ‘No Time To Die’, obukla zlatnu haljinu sličnu onoj koju je nekad nosila pokojna princeza Diana, a i Meghan Markle je često, dok je obavljala kraljevske dužnosti, odabirala modna izdanja, koja je inspirirala majka princa Harryja.

Dok Kate dobija komplimente i divne komentare na račun izgleda, Meghan je trpjela kritike javnosti i neki su čak govorili da je jezivo što kopira Dianu. Markle se nije obazirala na takvo licemjerje, pa i dalje nosi nakit, koji joj je dao Harry i pripadao je njegovoj majci.

Ima dijamantnu narukvicu iz koje je princ dao izvaditi dva dragocjena kamena da bi napravio zaručnički prsten za nju, a mogla se vidjeti na njenom zglobu tokom intervjua s Oprah Winfrey. Kako su pisali strani mediji, Meghan ju je nosila kako bi Diana bila prisutna s njom i mužem u tom važnom trenutku, koji je uzburkao javnost.

Glumica često nosi i naušnice s leptirima te otvorenu, zlatnu narukvicu, koju se moglo vidjeti na Diani između 1990. i 1994. Još jedan komad nakita, koji joj je pripao, a bio je od princeze, je prsten od akvamarina, koji je posljednji put nosila 1997. Kupila ga je nakon razvoda od princa Charlesa.

Meghan je zasjala na mnogim događanjima i u kreacijama inspiriranim onima koje je nosila Diana. Princeza je oduševila u zavodljivoj haljini za bal od Catherine Walker, a Markle je imala sličnu od Caroline Herrere 2018. Markle je nosila i plavi kaput sličan Dianinom, haljine s cvjetnim uzorkom i prugicama, bijelu pripijenu haljinu te farmerke s košuljom u za opušteniju priliku.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti