Haljina Victorije Beckham je komad za sva vremena

Piše: I.J.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Supruga Davida Beckhama i modna dizajnerica Victorija Beckham jedan je od primjera modne i stilske evolucije tokom godina.

Haljina koju je nedavno ponijela jedan je od primjera kako u isto vrijeme možete izgledati ženstveno, seksi, ali i odmjereno, klasično i sa stilom.

Čuvena Posh ovoga puta ponijela je jednu vrlo jednostavnu svilenu haljinu, jarko zelene boje, sa otvorenim leđima, savršenog kroja i strukture. Istini za volju, za ovakvu haljinu zaista treba imati i dobru liniju, ali eto podstreka da se skine koji kilogram viška.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Haljina koja Victoriji stoji kao salivena je dokaz da klasika, sa malo “tvista”, može da bude apsolutno neodoljiva, i da ukoliko imate jednu ovaku stvar u o svom garderoberu, možete da je kombinujete na mnogo različitih načina, jer ona savršeno ide uz dobre salonke i sako, ali i uz jednostavne bijele patikice ljeti ili dobre baletanke…Sve što vam je potrebno uz nju je – mašta!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti