Kate Middleton zablistala u zelenom kaputu koji je nosila prije 7 godina

Piše: Redakcija

Ako se neko može nazvati kraljicom ‘reciklaže‘, onda je to definitivno Kate Middleton. Svaki njen potez, pa čak i onaj modni, promišljen je u detalje jer Kate očito ne trpi greške. Tako je za jedan događaj ponovno isfurala divan kaput koji je u posljednjem desetljeću nosila čak nekoliko puta.

Poznato je da Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, voli i nekoliko puta nositi komade koje je već nosila u raznim prilikama. Tako pokazuje da to što je dio kraljevske porodice i može sebi priuštiti baš sve, ne znači da treba gomilati odjeću. Jer, stil se ne nalazi u novim krpicama, već u sposobnosti da kombiniramo ono što već imamo.

Zato ne čudi što je buduća kraljica za posjetu londonskim vrtovima Kew u sklopu događanja Generation Earthshot obukla vibrantno zeleni kaput koji je nosila još prije sedam godina. Naime, zelena je jedna od trenutno najpopularnijih boja, a to zna i Kate koja pomno pazi šta će obući i trudi se da odjeća prati događaj i lokaciju na koju ide.

Zeleni kaput kreacija je poznatog brenda Erdem, a ovoga puta nosila ga je na Zara zeleni pulover i crne hlače na crtu s blagim trapezom. U svečanim prilikama najčešće nosi salonke, a crni model potpisuje Emmy London. Od detalja nosila je Cartier sat i naušnice Patrick Mavros Haka.

Zelena boja, baš kao i crvena, Kate odlično stoji, a zeleni komadi postali su česti u njenoj garderobi. Erdem kaput prvi put je nosila 2014. tokom njene kraljevske turneje po Novom Zelandu. Tada je kaput nosio cijeli outfit jer je zamijenio haljinu, a kombinirala ga je s crnim salonkama i crnom clutch torbicom.

Ponovno ga je obukla 2016. kada je s princom Williamom bila u posjetu bolnici St. Thomas u Londonu. I tada ga je nosila uz crne dodatke, no čini se da nije imala obavezne najlonke.

Ove hladne sezone jarke su boje istisnule neutralne, tako da se odvažite pri ruci imati neki upečatljiv zeleni komad poput Kate, bio to kaput, baloner, haljina ili pulover. Koju god nijansu zelene izaberete, nećete pogriješiti!

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti