Najljepši aksesoari za mladu

Piše: Z.T.

Vjenčanje je važan događaj, koji u životu svake žene zauzima posebno mjesto. Dani, mjeseci, pa čak i godine pripreme pokazuju samo koliko veličanstven taj dan treba da bude. Upravo tog dana žena treba da se osjeća najljepše i da bude najljepša. 

Za to su zaslužni najljepša haljina, aksesoari, šminka, frizura, ali i raspoloženje. ‘U jednostavnosti je ljepota’ – poslovica je koja krije čaroliju ljepote.

Iako nam se čini da mladu, zapravo, krase haljina, šminka i frizura, aksesoari koji su samo detalji, popravljaju cjelokupan dojam i upotpunjuju generalnu sliku.

Neki od najboljih aksesoara za poseban dan su: nakit, rukavice, češljići za kosu, te nezaobilazne cipele i torba. Mada aksesoari nisu obavezni dio cjelokupnog izgleda mladenke, mogu dodati poseban efekt cjelokupnom imidžu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti