Victoria Beckham otkrila zbog čega su ona i David često nosili usklađenu odjeću

Piše: Redakcija

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria i David Beckham bi sada mogli biti sinonimi za stil, klasu i glamur, ali, vjerovatno je pošteno reći da to nije uvijek bio slučaj.

Međutim, istini za volju, kada su se Posh i Becks tek uspinjali na showbiz ljestvici bili su poznati po svom zabavnijem i hrabrijem načinu odijevanja. A kada to kažemo najviše mislimo upravo na njihove jednake outfite.

U slučaju da se ne sjećate, neki od Davidovih i Victorijinih najpoznatijih matching kombinacija uključuju neobične ansamble koje su nosili na vjenčanju, kao i sve one kožne koje nosili krajem 90-ih.

Nakon toliko godina, gostujući prije nekoliko dana u emisiji “Tonight Show” Victoria je otkrila zbog čega su David i ona nosili slične odjevne kombinacije.

-To je u to vrijeme izgledalo kao dobra ideja, rekla je Victorija i dodala: “Mislim da je u svemu bilo prisutno dosta naivnosti, mi tada nismo dobro poznavali modu.“

Iako je sada uspješna modna dizajnerica koja dobija isključivo hvalospeve za svoje elegatne stajlinge, Victorija otkriva da bi voljela da sada posjeduje jednaku dozu samopouzdanja i da se jednostavno zabavlja u oblačenju.

-Samo smo se zabavljali sa odjećom, što je, iskreno govoreći, onako kako bi i trebalo da bude, zaista bih voljela da sada imam hrabrosti da to više činim, priznala je.

Izvor: Grazia.rs

(I.J.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti