Angelina Jolie: Suknja koja vizualno smanjuje struk, a rijetko kad se viđa na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Predimenzionirane maksi suknje su rijedak prizor na crvenom tepihu, a pogotovo uoči velikih događanja kao što je bila britanska premijera novog Marvelovog filma „Eternals“ s Angelinom Jolie u jednoj od glavnih uloga.

Američka glumica i rediteljica pojavila se ispred kino-dvoraneBFI IMAX u Londonu u grandioznoj verziji ženskog poslovnog odijela sastavljenog od predimenzionirane crne suknje do poda koju je sparila s bijelom bluzom i crnim sakoom.

Riječ je kompletu s potpisom italijanske modne kuće Valentino čije komade i inače voli nositi – kako u svečanim, tako i u privatnim trenucima.

Pažnju okupljenih posebno je privlačila Angelinina maksi suknja koja je bila toliko duga da je u potpunosti sakrila njenu obuću. Uprskos tome, slavna se ljepotica kretala bez ikakvih problema po crvenom tepihu te ispred mnogobrojnih obožavatelja.

A kroj suknje vizualno je smanjio struk slavne dame, a pogotovo u kombinaciji sa strukiranom bluzom te sakoom. Kombinacija je to koja se uistinu rijetko kad viđa na crvenom tepihu.

Angelina Joliena premijeri se pojavila sa svojim najboljim prijateljima –djecom Shiloh, Zaharom, Vivienne, Maddoxom i Knoxom.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

 

 

Pročitajte još