Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Mnogi bi joj pozavidjeli

Piše: L. M.

Džejla Ramović važi za jednu od najbolje obučenih dama na našim prostorima. Mlada pjevačica vodi računa o svom izgledu, te prati trendove. Džejla preferira elegantni, prefinjeni i moderni stil koji kombinuje sa detaljima koji cijelom outfitu daju posebnu čar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Većinu svojih stvari Džejla je morala ostaviti u Goraždu, nakon što se početkom jeseni zbog studija preselila u Barselonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)


Budući da tamo ima mali stan i još manje prostora za sve svoje stvari, sa sobom je ponijela samo neophodno. Sreća pa je Barselona, u koju se odmah najviše zbog pogodnih klimatskih uslova zaljubila, tokom cijele godine sunčana, te joj kabasti komadi nisu ni potrebni. Uprkos malom broju stvari, a zbog brzog tempa koji prate njene studije, pobjednica “Zvezda Granda” ne stiže uvijek da garderober uredi, ali zato ima pomoć članova porodice koji je redovno posjećuju.


Starija sestra Šejla nedavno joj je bila u posjeti, a pored obilaska grada stigla je i da počisti stan i garderober pjevačice, na čemu joj se ona zahvalila postom na “Instagamu”. Na osnovu jedne fotografije primijetili smo da ormar Džejle Ramović obiluje garderobom u tri boje, a interesantan detalj je da je jednu policu odvojila samo za kozmetiku i parfeme.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti