Jennifer Lopez se pojavila na bini u goloj vjenčanici i nikad nije ljepše izgledala

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez je u nedjelju uvečer na dodjeli ovogodišnjih Američkih muzičkih nagrada u Los Angelesu definitivno bila zvijezda večeri, a na binu se popela ni manje ni više nego u vjenčanici!

Uprkos tome što su nastupi mladih zvijezda poput Olivije Rodrido i američkog benda New Kids on the Block podigli prašinu, Lopez je ta koja je ukrala show! Pjevačica, koja se do sada tri puta udavala, a dva puta je imala i propale vjeridbe, otpjevala je svoju novu pjesmu “On My Way” iz romantične komedije “Marry Me” u kojoj glumi s Ovenom Vilsonom.

Latino diva se na sceni pojavila u crnom satenskom kaputu sa bež trakicama oko struka, no ubrzo ga je u svojevrsnom performansu skinula, ostavši samo u zadivljujućoj haljini od tila i šifona sa potpisom italijanskog brenda Dolce&Gabbana.

Riječ je o predivnoj, bajkovitoj toaleti u boji kože čiji je gornji dio u formi korseta, dok se donji širi u formi prave balske haljine. Također, ovu kreaciju krasi i satenska traka koja je istakla uzak struk slavne 52-godišnjakinje, a posebno lijep detalj bio je i neobičan veo koji je nosila.

Jennifer je kosu pokupila u elegantnu punđu, ali je nosila i fascinator sa ogromnim cvijetom, ali i malim velom koji je bio ukrašen draguljima. Čitavo izdanje upotpunila je i svjetlucavim nakitom, ali i čizmama sa platformom u bež boji.

Da li Jennifer nagovještava da je čeka i četvrti brak s Benom Aflekom, sa kojim je u vezi od aprila ove godine, ili je napravila samo sjajnu tematsku reklamu za svoj novi film, prosudite sami.

Izvor: zena.blic.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti