Sandra Bullock: Odijelo u boji na koju padaju i najveće ljubiteljice crne

Piše: Redakcija

Sandra Bullock gostovala je u showu “Jimmy Kimmel Live” u kojem je promovirala svoj novi film „The Unforgivable“. Na snimanje u Los Angelesu glumica je došla odjevena u šik odijelo od mekanog velura u boji koju žene jednostavno obožavaju.

Odijelo stvoreno da privuče pažnju sastoji se od sakoa klasičnog kroja s jednim gumbom i hlača širih nogavica koje lijepo lepršaju. Ispod sakoa glumica je nosila košulju s detaljem u stilu drapirane kravate također u ljubičastoj boji.

Kroj odijela kakvo nosi Sandra Bullock pristaje ženama različitih konfekcijskih veličina, a podatni, mekani velur čini ga udobnim za nošenje. Također, velur u tamnijoj nijansi ljubičaste izgleda otmjeno i šik, a upravo je ljubičasta boja mnogim ženama jedna od najdražih boja, pa i među najvećim ljubiteljicama crne.

Outfit za nastup u televizijskom showu Jimmy Kimmel Live 57-godišnja oskarovka zaokružila je s elegantnim zlatno-crnim štiklama s otvorom na palcu i decentnom zlatnom ogrlicom.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti