Julia Roberts bez šminke i u ležernom izdanju u kakvom je rijetko viđamo

Piše: Redakcija

Julia Roberts uvijek privlači pažnju bez obzira gdje se nalazi – u glamuroznoj kreaciji na kakvom važnom crvenom tepihu ili u ležernom izdanju prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Da je zgodna žena ljubiteljica udobnosti, potvrdila je još jednom serijom novih fotografija koje su snimljene na australskim ulicama.

Fotografi su snimili Juliju Roberts tokom šopinga u pitoresknom gradu Gold Coast gdje se trenutno nalazi zbog snimanja scenarističkog i redateljskog projekta Ola Parkera po imenu Ticket to Paradise, a u kojem glumi uz Georgea Clooneyja. Julia i George u filmu tumače razvedene supružnike koji zajedno odlaze na Bali kako bi spriječili svoj kćer da se uda za lokalca.

S obzirom na to da u Australiji uskoro počinje ljeto, američka glumica odabrala je vrlo jednostavnu i nosivu kombinaciju kojom je dominirala laganija odjeća. Odabrala je crni kombinezon kratkih rukava te ga sparila s ravnim natikačama kakve rado nose i dame kod nas.

Kombinaciju je zaokružila heklanim cekerom u šarenim bojama, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira. Na glavi je neko vrijeme nosila i takozvanu bucket kapu koju je nabavila tokom kupovine.

U ležernom izdanju te bez imalo šminke na licu, samo su rijetki prolaznici prepoznali holivudsku divu.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti