Crvena plus šljokice – zaljubljeni par: Tri efektne kombinacije za novogodišnji doček

Piše: Redakcija

Još je malo preostalo do dočeka Nove godine. Mnogi će u petak nazdraviti 2022. u želji da bude bolja i mirnija od godine koju ispraćamo. Bez obzira na to planiramo li je dočekati kod kuće ili negdje u društvu prijatelja, to je dobra prilika da se malo sredimo i uživamo u glamuroznijim odjevnim komadima.

Po pitanju odijevanja za novogodišnji doček zapravo i nema previše pravila, osim što većina slijedi tradiciju po kojoj se u ovoj prigodi nosi nešto crveno, a šljokice su nezaobilazan dodatak odjevnim kombinacijama.

Kako bismo vas inspirirali za novogodišnji stajling, osmislili smo tri kombinacije koje prate upravo tu tradiciju i u sebi sadrže i blještave komade i crvenu boju.

1. KOMBINACIJA SA SUKNJOM

2. KOMBINACIJA S HLAČAMA

3. KOMBINACIJA S HALJINOM

Izvor: Zadovoljna.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti