Unesite dašak glamura u svakodnevni outfit

Piše: Z.T.

Polako smo zakoračili u novu sezonu koja će u našim ormarima stvoriti i novu garderobu. Osim najhladnijim danima, zima nas vraća najtoplijim odjevnim komadima i još jednom naglasak unutar svake garderobe stavlja na meko  pletivo i tople čizme od kojih se nećemo odvajati tokom čitave sezone. Iako će udobnost i toplina biti na prvom mjestu, u zimskoj garderobi ni ove godine neće nedostajati glamura.

Praznični period još jednom će otkriti drugu stranu zimskog ormara i iz njega izvući naše najraskošnije komade. Jednostavne siluete i klasične krojeve ukrasit će sjaj šljokica i raskoš baršuna, koji će baš svaki komad učiniti posebnijim i glamuroznijim. Šljokice i baršun nametnut će se kao istovremeno svestran i upečatljivi odabir koji će istaknuti i začiniti svaku zimsku kombinaciju. Od ležernih dnevnih izdanja do elegantnog poslovnog looka i glamuroznih večernjih kombinacija, u šljokičastim i baršunastim komadima provest ćemo cijelu zimu.

Za ležeran dnevni look, sjaj šljokica i raskoš baršuna svoj savršeni spoj pronaći će u udobnom i toplom sweatshirtu ili cosy modelima pletiva. Kako biste naglasili ležeran karakter tog neobičnog, ali odličnog odabira, cijelom looku dodajte omiljeni par patika ili čizme, dok će ga klasične gležnjače ili salonke transformirati u elegantnu dnevnu kombinaciju.

Poželite li ove sezone šljokice i baršun uklopiti unutar poslovne garderobe, posegnite za komadima koji te raskošne materijale spajaju s klasičnim modelima poput poslovnih pantalona i pencil suknje. Uz bijelu košulju ili rolku i elegantan kaput, najraskošniji komadi sezone pokazat će svoje najelegantnije lice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti