Profinjena Severinina kombinacija u kojoj bi se mnoge žene rado udale

Piše: Redakcija

Severina je jučer u kratkom videu pratiteljima na Instagramu pokazala kako izgledaju pripreme za njene nastupe. Kada su u pitanju odjevne kombinacije, sve mora biti na svom mjestu.

Tako se Severina primila i pegle kako bi izgledala besprijekorno u fantastičnom bijelom izdanju u kojem je odradila nastup u Sarajevu.

Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju. Ovaj materijal se gužva i na pogled pa me nemojte ni gledat, našalila se na Instagramu i pritom citirala veliki hit Zdravka Čolića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je uistinu izgledala kao lutka u kombinaciji koju su njeni obožavatelji odmah nahvalili. Iako se na prvi pogled čini kako je odjevena u kombinezon, zapravo su u pitanju hlače i dugačak asimetričan top, koji zajedno čine savršen spoj.

Ovo je stvarno efektno izdanje za nastup, ali s obzirom na boju, moglo bi biti idealno i za – vjenčanje. Žene koje ne vole klasične vjenčanice ili se ni ne žele udati u haljini, uvijek su u potrazi za alternativnim rješenjima.

Ovakva profinjena i elegantna kombinacija definitivno bi mogla biti dobar odabir za izgovaranje sudbonosnog da.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti