Udobni, mekani i topli: Džemperi koje možete kombinirati uz svaki stajling

Piše: Selma Hodo

Zima uz zimske radosti donosi i hladnoću. Najbolji način da i zimi izgledate poput prave fashionistice jeste da obezbijedite udobne i tople džempere. Kašmir je jedan od najboljih materijala, a savršeni su i za neke elegantnije kombinacije. Ove sezone nose se džemperi s V-izrezom i polo ovratnicima, kao i modeli s metalnim zatvaračem.

Džempere s polo ovratnikom možete kombinirati s farmerkama i tenama za savršen casual stajling, maksi suknjom i štiklama za elegantniji izgled ili pak s pantalonama i strukiranim sakoom za poslovni izgled.

Džempere s metalnim zatvaračima nosite preko omiljenih haljina, hlača ili suknji. Osim toga, grubi ili fini rebrasti pleteni komadi zaslužuju pronaći mjesto u vašem ormaru. U modi su i oni u jarkim, ali i u neutralnim bojama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti