Angelina Jolie godinama ne odustaje od modela cipela koji ženstvenost stavlja u prvi plan

Piše: S.P.

Angelina Jolie voli modu, uglavnom bira minimalističke komade, a kada je riječ o obući, godinama je vjerna svevremenskom modelu – klasičnim salonkama.

Glumica Angelina Jolie je kraljica minimalizma, a to nam je dokazala nedavno kada je snimljena u New Yorku sa kćerkom, 17-godišnjom Zaharom.

I dok je Zahara odabrala kombinaciju primjerenu svom uzrastu, koja je uključivala traperice i svevremenske starke, u boji kakva je i njena kosa, njena majka, 46-godišnja Angelina izgledala je šik u dugom crnom kaputu.

Svoje vitke noge dodatno je istaknula salonkama u nude boji, dok je u rukama držala veliku shopper torbu brenda Celine. Inače, shopper torbe u posljednje su vrijeme postale popularne, a slavne dame preferiraju ih više od minijaturnih dizajnerskih torbica.

Inače, salonke kojih se Angelina ne odriče su must have u kolekciji svake žene. Angelina uglavnom bira modele Ryan Roche i Christian Louboutin, ali se u popularnim high street brendovima mogu naći i dosta jeftinije verzije.

Njihov klasični ‘vibe’, kao i mogućnost lakog kombiniranja uz jednostavne ili nešto egzotičnije odjevne kombinacije, salonke su uvijek pravi primjer cipela koje se slažu uz apsolutno sve što zamislite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti