Raj za oči: Budite ženstvene i u krevetu

Piše: Selma Hodo

Pandemija Covida promijenila je čovjekove životne navike, pa smo sve više vremena u kući ili u krevetu. Zbog toga se modna industrija okrenula sve većoj proizvodnji pidžama, spavaćica, ali i romantičnog donjeg rublja. Januar je možda i najbolje vrijeme da budete nježne prema sebi i poklonite nešto sebi. Ako se zbog novonastale situacije osjećate umorno i nedovoljno motivirano, novo donje rublje bit će odličan izbor za dar samoj sebi.

Ako se dvoumite u kojoj boji ćete kupiti donje rublje, ne zaboravite da crvena boja donjeg rublja simbolizira strast, vatru i snagu. Plavu vežemo za nježne osobe. Crna simbolizira tajnovitost, prefinjenost, eleganciju, ali i dozu drskosti, dok je puderasto roza rezervirana je za one koje vole suptilnost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti