Izazovan šlic i golo rame: Meghan se više ne oblači kao princeza

Piše: Selma Hodo

Meghan Markle i princ Harry sinoć u Los Angelesu pojavili su se na dodjeli NAACP nagrada, a uručena im je specijalna “Predsjednička” nagrada za posebna dostignuća i istaknutu javnu službu.

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje para na nekom zvaničnom događaju poslije nekoliko mjeseci, pa nije ni čudo što su sve oči bile uprte u njih!

-Mislim da mogu da kažem da je moje porijeklo sasvim drugačije nego ono moje nevjerovatne supruge, ali da su naši životi spojeni sa razlogom. Dijelimo posvećenost životu u službi, odgovornost u borbi protiv nepravde i uvjerenje da je ono što se najčešće zanemaraje najvažnije saslušati”, rekao je Harry nakon što je primio nagradu.

Par je na scenu izašao u gala izdanju – Harry je izabrao klasično crno odijelo, upotpunjeno bijelom košuljom i leptir-mašnom, ali je ipak sve poglede ukrala njegova lijepa supruga!

Meghan je blistala u elegantnom, glamuroznom izdanju koje je istaklo njenu ljepotu i figuru na pravi način. Izabrala je haljinu na jedno rame u kraljevskoplavoj boji sa neobičnim, upečatljivim detaljem – tirkiznim plaštom koji je lepršao iza leđa.

Ovu kreaciju potpisuje dizajner luksuznih toaleta Christopher John Rogers, a krasi je i provokativan, a ipak odmjeren momenat – šlic koji je otkrio izvajane noge slavne Amerikanke.

Meghan je izdanje upotpunila zlatnim sandalama sa kaišićima brenda Aquazzura, njenog omiljenog brenda kada je riječ o obući, ali i divnim detaljima – velikim, zlatnim minđušama, Cartier narukvicom, te narukvicom sa safirima koja je nekada pripadala princezi Diani.

Izvor: Stil.rs

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti