52-godišnja Cate Blanchett u izdanju zbog kojeg je zasjenila i mnogo mlađe kolegice

Piše: S.P.

Cate Blanchett zablistala je na dodjeli SAG nagrada 2022., koja je održana u Los Angelesu.

Holivudska glumica Cate Blanchett bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele SAG nagrada u Los Angelesu, na čijem se crvenom tepihu pojavila u jednom od najizazovnijih izdanja u kojem smo je imali prilike vidjeti.

52-godišnja Cate je ponosno šetala i pozirala u elegantnoj crnoj haljini raskošnog dekoltea, zahvaljujući kojem je plijenila pažnju svih okupljenih, a nikome nije promakla ni njezina vitka linija, baš kao ni lice s decentnom šminkom i tek pokojom borom. Upravo je ono razlog zašto se glumica već godinama nalazi na listama najljepših i zašto joj se hiljade obožavatelja divi.

Cate ovih dana bilježi lijepe uspjehe, i to nakon što je primila Počasnu nagradu na 47. dodjeli filmskih nagrada Cesar u Parizu, a upravo je ona i druga najmlađa dobitnica nagrade u historiji, što je najveća čast koju dodjeljuje prestižni Film u Lincoln Centru, jednoj od najvećih umjetničkih organizacija u SAD-u.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti