Angelina u cipelama koje muškarci ne podnose: Nazivaju ih modnim zločinom

Piše: Redakcija

Trendovi dolaze i odlaze, ali kvalitetne i praktične cipele ostaju zauvijek. Kako je proljeće skoro stiglo, vrijeme je da poslušate modne savjete Angeline Jolie.

Angelina Jolie jedna je od rijetkih ljubiteljica minimalističkog stila odijevanja u Hollywoodu pa su njeni outfiti nerijetko takvi, a često i jednobojni.

Osim salonki po kojima je prepoznatljiva, Angelina za svoje elegantne i ženstvene outfite bira baletanke koje su najomraženija ženska obuća među muškarcima.

Angelina je obukla crno od glave do pete, odabrala elegantne hlače i jednostavan džemper, a uz balerinke je nosila Christian Dior torbu.

Ležerni styling glumice dokazao nam je da koliko god naš ormarić s cipelama bio ispunjen raznim čizmama, vrtoglavo visokim potpeticama i slatkim sandalama, uvijek treba pronaći mjesta za trendi baletanke.

Baletanke su poznate kao jedan od klasičnih izbora u svijetu obuće koji je uvijek u trendu. Savršeno se kombiniraju sa svime i zato su najbolji prijatelj svake žene, ali i veliki neprijatelj muškaraca.

Ipak, bez obzira na mišljenje muškog spola, uvijek i isključivo treba birati modele koji se sviđaju samo vama.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti