Elegantno izdanje Kate Middleton kakvo do sada nismo vidjeli: Haljina koja ostavlja bez daha!

Piše: Redakcija

Dok polako izlazimo iz zimske odjeće i obuće, vojvotkinja od Cambridgea već nosi ljetne haljine. Trenutno je u višednevnoj posjeti Karibima s princom Williamom. Ondje je temperatura u prosjeku 30 stepeni te s nestrpljenjem očekujemo šta će obući u narednim danima.

Tokom dnevnih izlazaka najčešće nosi uobičajene ležerne kombinacije kao što su sportske hlače za ‘boravak’ u džungli i cvjetne haljine za druženje s lokalnim stanovništvom.

Za službenu večeru odabrala je haljinu britanskog brenda ‘The Vampire’s Wife’ koji je poznat po ženstvenim modelima.

Riječ je o toaleti od svilenog žoržeta, a tkanina se na poseban način pripija uz tijelo te prislanja niz siluetu.

Na taj način ne ‘dodaje’ ni kilogram, nije providna i kao takva je odlična za konzervativnije žene. Kate je izgledala posebno vitko u ovoj kreaciji, a tome su doprinijeli i lepršavi kratki rukavi te tamnoroza boja koja je u skladu s modnim diktatima sezone.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti