Angelina Jolie odlično nosi suknju savršenu za proljeće

Piše: S.P.

Za obilazak trgovačkog centra u Los Angelesu 46-godišnja oskarovka obukla je sivu majicu sitnog rebrastog uzorka i okruglog izreza ukrašenog dugmićima.

Uska majica lijepo je istaknula vitku figuru glumice, dok je lepršava suknja bež nijanse u prvi plan stavila njen uski struk. Angelina Jolie nosi midi suknju lepršavog A-kroja visokog struka koji laska ženskoj figuri, a dodatno ga ističe tanki remen te je izrađena od materijala koji nalikuje mješavini trapera.

Suknju savršenu za proljetne kombinacije Angelina je spojila s običnim crnim balerinkama ukrašenima mašnicom, a od modnih dodataka izabrala je torbu u boji vrlo sličnoj suknji te decentan nakit u obliku malih naušnica i nekoliko prstena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti