Na izgledu joj mogu pozavidjeti i upola mlađe: Lejla Filipović kratkom je haljinicom istaknula vitke noge

Piše: S.P.

Za Lejlu Filipović vrijeme kao da je odavno stalo i za nju uistinu vrijedi ona da su godine samo broj. 45-godišnja bivša misica u svojoj je najnovijoj objavi u prvi plan stavila svoje duge noge, koje je otkrila kratkom haljinicom.

Titulu Miss Hrvatske ponijela je 1998. godine i ušla u historiju i to zbog skandala kada su Lejlu Filipović proglasili novom misicom, a samo dan poslije oduzeli su joj titulu. Ona je tada na izbor ipak otišla, a 24 godine kasnije izgleda bolje no ikada.

Na svom Instagram profilu Lejla je objavila svoju fotografiju snimljenu u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici pored velike kriške torte, koju si može itekako ‘priuštiti’, budući da bivša misica spada u sretnice koje nemaju problema s viškom kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Lejli Filipović, koja će u oktobru ove godine napuniti 46 godina, na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke. Odjevena u kratku haljinicu s uzorkom, koja se u struku veže kaišom, pokazala je duge vitke noge u mrežastim čarapama koje su izvirivale iz visokih kaubojskih čizama.

Za svoj je izgled, kao i uvijek, nagrađena mnoštvom komplimenata. I dok je, kako je nedavno ispričala u jednom intervjuu, u tinejdžerskim danima nosila tri komada tajica odjednom da joj noge izgledaju deblje, danas ih ponosno ističe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti